Мощна чужда фирма търси да наеме още 100 служители в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:38 / 09.03.2017
9693
Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас Telus International Europe търси да наеме още 100 служители в Пловдив. Отворените позиции са основно с немски и френски и компанията планира да ги запълни до 30 април. Това стана ясно днес след представяне на нейните дългосрочни планове за развитие в града. Сред клиентите на компанията, чиито операции се обслужват в Пловдив, са световни лидери в сферата на онлайн плащанията, туризма и високотехнологичния сектор. 

"Плановете ни са да продължим да се развиваме в Пловдив, както и да продължим да привличаме нови клиенти към бизнеса си тук. В момента отворените позиции, които имаме, са над 100, а хората, които ще ги заемат ще имат възможност да работят за едни от най-големите марки в световен мащаб, включително две компании от списъка на Fortune 500", сподели Ксавие Марсенак, президент на компанията. 

Telus International Europe е сред малкото представители на бизнеса в Пловдив, които успяват да привлекат дори чужденци, които да работят и живеят в града. В момента в офиса на компанията в Пловдив работят над 20 чужденци, които са от 8 националности, включително Франция, Испания, Холандия и Камерун. 
 
"Много се радвам, че Telus се развива така бързо в Пловдив. Те бяха една от първите компании стъпили в града и всички ние сме много горди от начина по който порасна офисът тук и социалната отговорност, която показва компанията. Ние като общинска администрация положихме много усилия да развием IT и BPO индустрията в града и в момента имаме над 6 000 заети. Добрите условия на работа привличат все повече млади таланти, а потенциалът на града ще осигури бързо развитие на този сектор следващите няколко години", каза Стефан Стоянов заместник-кмет на Пловдив по образование и бизнес развитие. 

По време на събитието стана ясно, че от 13 март Telus International стартира и безплатна езикова академия в града. Тя е насочена към кандидати, които искат да подобрят нивото си на немски. Следващата такава академия е с френски. Всеки, който иска. може да кандидатства, като компанията покрива всички разходи за 4-седмично обучение по езика. Успешно преминалите през него могат да подпишат трудов договор и да започнат работа веднага. 

"Това е възможност, която даваме на хората в Пловдив, които биха искали да се развиват в глобална компания да го направят при нас. Екипът ни постоянно се разраства и имаме нужда от добре подготвени хора, които на един бъдещ етап да заемат и мениджърски позиции", заяви Филип Угринов, вицепрезидент Маркетинг, Продажби и Бизнес развитие. 

Telus предоставя на служителите си в Пловдив над 40 допълнителни придобивки, както и много възможности за кариерно израстване. Само за изминалата 2016 година служителите, преминали през кариерно развитие в компанията. са 30 човека. Аутсорсинг доставчикът има глобално разработена програма за развитие на таланта на служителите, която позволява при успешно завършване на всички вътрешни обучения, човек да достигне мениджърска позиция за година и половина. Интересен факт е, че над 85% от хората, заемащи административни позиции в офиса на компанията в Пловдив. са стартирали кариерата си като специалисти обслужване на клиенти.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).