Момичето от ужасната катастрофа на Герджика: Пазете се, обичайте и прощавайте!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
10:26 / 21.05.2018
34377
Датата е 19 май, годината - 2014. Лек автомобил, управляван от гръцки студент, се вряза в автобусна спирка в Пловдив. Жестоко пострада едно дете, което никога няма да забрави този ден. Ето какво написа Кари във Фейсбук по този повод: "Днес се навършват 4 години от деня, в който щях да изгубя моя живот. Една седмица съм се борила за него. След това месеци наред, за да си върна нормалния живот. Никога няма да забравя момента, в който след 1 месец на легло успях да се преместя и да слезна на инвалидна количка долу пред болницата. Тогава видях камъчетата, буболечките... и всичко ми се стори толкова красиво.

Искам да ви кажа да цените живота и да не ви минава мисълта ‘’това на мен няма да се случи‘’. Никой не ви гарантира, че няма да ви се случи. Пазете се по пътищата, защото законите в България са нищо. Останах месеци наред в инвалидна количка заради счупени двата крака, таза на 4 места, от които 4тото откриха, че е било счупено 2 години по-късно. Черепът ми беше счупен което доведе до мозъчно-черепна травма. Докторите не са давали гаранция, че ще оживея... 5 операции направени на двата крака до сега и оставащи да ми се направят още 2 операции..

Това всичко ми се случи по невнимание на шофьорите, а на тях не им се повдигна никакво обвинение освен да платят пари за счупената спирка. Сега си мислите "само търси съжаление с този пост" - ами не, съжаление от хората най-малко търся, тъй като приемам всичко това, което ми се е случило с усмивка и съм щастлива от живота си такъв какъвто е сега. С този пост искам да накарам някои хора просто да мислят как постъпват, на кого се сърдят и с кого се карат, защото никой никога не знае какво ще му се случи дори след 5 минути и кога ще е последния път, когато вижда друг човек. Искам да благодаря отново на всички лекари, които ме спасиха, всички приятели, които бяха до мен и на най-прекрасното семейство, което имам. И така, хора, пазете се, обичайте се и най-важното - прощавайте".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (12)

Още по темата (88):
28.03.2018 Шах с пешката! Полицията вече не издирва Христос Боскос!
28.03.2018 Извънредно: МВР издирва Христос Боскос, прегазил Кари на спирката на
Герджика!
23.06.2017 Момичето, преживяло ужасната катастрофа на Герджика, тръгва по нов път! Успех, Кари!
17.11.2016 Пловдивският апелативен съд резна Цацаров за делото на Кари
24.10.2016 Продължават мъките на блъснатото до моста на Герджика момиче
24.10.2016 Адвокатът на Боскос: Няма спор, че моят клиент е извършил престъпление
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).