Момиче припадна на спирка в Пловдив, събуди се в болница и разбра, че е спасена!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (16)
20:15 / 20.06.2017
87558
Благодарна майка от Пловдив издирва направилите едно добро дело. Нели Балева се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже как неизвестни за нея хора с бързата си реакция са спасили живота на дъщеря й - 20-годишната Бони, на 9 юни. Случката се е разиграла около 12,30 часа на спирката на площад "Съединение". Младата жена се прибирала от работа, когато внезапно й прилошало. 

"Тръгнала е към една пейка, за да седне и... край. До тук. После вече се събудила в болницата", споделя Нели и продължава: "Женски глас се свързва с другата ми дъщеря и казва, че момичето е припаднало и линейката я кара към болницата.
 
Не зная коя е тази жена, но искам да я открия. Благодаря на нея, и на останалите хора на спирката за адекватното поведение. Дъщеря ми е припаднала, в момента може би си е глътнала езика, те са реагирали моментално, извикали са линейка. Още има добри хора, за което благодаря. 

И бърза помощ са реагирали светкавично, благодаря и на тях. Благодаря и на лекарите от Неврохирургията. Благодаря, че още има добри хора, който при този напрегнат живот обръщат внимание на другите".

Телефонът на Нели Балева е в редакцията на Plovdiv24.bg. Тя моли всеки, имащ отношение към спасяването на дъщеря й, присъствалите на случката, както и самата жена, съобщила за са случилото се, да се свържат с нея, за да може да каже своето "Благодаря" лично. 

Plovdiv24.bg продължава да търси и публикува добри и позитивни новини, както сторихме това и вчера. Ако и вие имате какво да споделите, можете да се свържете с нас чрез електронната ни поща support@plovdiv24.com или редакционните ни телефони - 0700 45 024 (на цената на един градски разговор, 032 539 560 или 0886 598 267.

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).