"Мол Пловдив" отдаден 100% преди откриването му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:40 / 16.11.2008
45735
Всички търговски площи в "Мол Пловдив" (Mall Plovdiv) са отдадени под наем няколко месеца преди официалното откриване, планирано за първото тримесечие на 2009 г. "Професионалното управление на проекта гарантира и добрия резултат", изрази своето удовлетворение от успешната реализация на проекта Петър Дудоленски, изпълнителен директор на RESB. Той сподели още, че фактът, че всичките 110 търговски обекта ще заработят с пълния си капацитет още с отварянето на комплекса, кара екипа да се чувства спокоен и уверено да продължава работа по другите два проекта за молове в България - Mall Rousse и Mall Stara Zagora.

Строителството на първия в Пловдив инвестиционен проект за мол започна в началото на 2007 г. Комплексът е с разгъната застроена площ 45 хил. кв.м и е разположен в жилищен комплекс "Отдих и култура", в непосредствена близост до Братската могила. Планираната инвестиция в обекта надхвърля 45 млн. евро. В момента успоредно с довършителните работи, извършвани от главния изпълнител - фирма "Сиенит", започна и интериорното оформяне на търговските обекти, съобщи оперативният директор Надя Рангелова.

Cinema City и националната верига "Пикадили" са най-големите наематели в "Мол Пловдив". "Със своите 11 кинозали мултиплексът ще предложи най-висок стандарт на киноразвлечение - огромни екрани, топ клас прожекционни апарати, петканален дигитален съраунд звук и комфортен интериор, за да отговори на очакванията и на най-взискателните зрители", коментира Дона Цветкова, маркетинг мениджър на международния кинооператор Cinema City.

С търговско присъствие в комплекса са още веригата за бяла и черна техника "Техномаркет", модният гигант New Yorker и ресторантите Happy, които влизат с новата си концепция Bulgarche Music Café. Сред останалите ключови наематели са марките Mango, Benetton, Esprit, XYZ, Oviesse, Leonardo, Terranova, Calliope, Mexx, Tom Tailor, Morgan, Celio, Etam, Tally Weijl, Mothercare, Lee Cooper, Adidas, Replay, Levi's, Fox, Pierre Cardin, Guru, Beauty Zone, L'Occitane, Oxette, Swarovski, Costa Coffee, Coffee Republic, KFC, McDonald's, Ciela и др. Mall Plovdiv ще предлага и необходимия пакет услуги, включващ банки, мобилни оператори, химическо чистене, аптека, туристическа агенция и др., за да могат посетителите да намерят всичко необходимо под един покрив и да прекарат приятно свободното си време в пазаруване и развлечения. 110-те търговски обекта ще бъдат обслужвани от надземен и подземен паркинг със 700 паркоместа.

От RESB съобщиха, че успешно напредва и отдаването под наем на проектите Mall Rousse (над 60% пълен) и Mall Stara Zagora (над 30% пълен). Строителните работи по Mall Rousse започнаха през юни 2008 г., а строителството на Mall Stara Zagora започва до края на годината. Планираното откриване и на двата проекта е през 2010 г.


Виж коментарите (0)

Още по темата (33):
25.04.2021 Хаос с паркирането в най-стария мол в Пловдив опъна нервите на
посетителите
18.03.2019 Големи промени в мол "Пловдив", изкушенията се увеличават!
23.07.2016 Намалят безплатния престой на паркинга в МОЛ Пловдив от август
01.01.2016 Пловдивчанин се оплака от неудобство на платения паркинг в мол-а
01.10.2015 От днес паркингът на мол "Пловдив" е платен, повечето клиенти одобряват
мярката
12.09.2015 Бурна дискусия "За" и "Против" платения паркинг в МОЛ "Пловдив"
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).