Младежко Експо се откри в Пловдив

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
17:20 / 26.04.2017
2154
Първото по рода си Младежко Експо (Youth Expo - Create your future!) се откри край Младежкия център на Гребната база, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Организатори са Националната мрежа на младежките центрове, а целта - младежки организации от страната и чужбина да представят своята дейност по креативен и интересен начин.

"Окончателното финансиране на проекта за Младежки център - Пловдив е малко над 3 096 000 лева. В тях са включени - изграждането на центъра, издръжка, заплати на служителите", заяви заместник-кметът Георги Титюков по време на откриването на форума.

Той припомни, че по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство бяха изградени общо 4 младежки центъра в България - в Пловдив, Враца, Стара Загора и Добрич. От името на Община Пловдив той връчи плакет в знак на благодарност на Мария Вълова, заместник-ръководител на програмата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).