Младежи ще мерят сили на ИТ олимпиада в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:03 / 10.05.2016
3014
На 27 май в парк-хотел "Санкт Петербург" в Пловдив ще се проведе ИТ олимпиада, организирана от JobTiger, със спонсорската подрепа на Televic и Demasys.

Състезанието е насочено към студенти (3 или 4 курс Бакалавър или Магистър), обучаващи се в специалностите "Телекомуникации", "Компютърни системи и технологии" или близки до тях, както и наскоро завършили младежи. ИТ олимпиадата обхваща .NET технологиите и Quality assurance (QA), а участниците трябва трябва да владеят английски език и да имат интерес и познания в програмирането.

По време на ИТ олимпиадата младежите ще решават казус изцяло самостоятелно, без да се съветват с външни източници на информация. Те ще разполагат с 90 минути за работа. Победителят ще спечели лаптоп, а най-добрите олимпийци ще бъдат поканени на разговор с представители на Televic и Demasys, за да обсъдят отворените позиции в компанията. Петимата участници, представили се най-убедително по време на тези разговори, ще получат предложение за работа.

За да вземат участие, желаещите е необходимо да се регистрират през официалната страница на събитието - http://it-olympics.bg/, като попълнят формата за кандидатстване и изпратят своето CV. Местата за участие са ограничени и само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени да участват. Краен срок за записване 25 май 2016 г.


За Televic
Телевик България е част от белгийската Телевик Груп. Основната дейност на фирмата е производство на високотехнологична електроника в три сфери: здравеопазване, телеконферентни и железопътни системи. Продуктите с марка Телевик се радват на огромен успех по целия свят и са синоним на качество и ефективност. Постоянният стремеж за иновации и висококвалифицираният персонал на фирмата я превръщат в лидер в своята област.


За Demasys
Демасис е софтуерна компания, която разработва доказано комплексни софтуерни решения за здравеопазването и железопътната индустрия. Основна цел на компанията е да предоставя услуги, които ще донесат ползи на клиентите им и ще повишат ефективността им. Използвайки последните технолгии на пазара, Демасис отварят нови възможности за клиентите си - Televic!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Красива абитуриентка дойде с огромна лимузина на бала си в Пловди...
Пръскат срещу кърлежи в Пловдив
Известен пловдивчанин стана баща за първи път
Пловдивчанин видя камера на КАТ в града и изригна: Не ви ли е сра...
Кола на абитуриент се запали в движение в Пловдив
Тя най-после идва в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).