Младежи и кметът на "Тракия" гостуваха на сираци в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:43 / 07.01.2011
1181
Членовете на Младежки съвет "Тракия" и няколко тракийски бизнесмени направиха дарения на децата от дома за лишени от родителски грижи "Таню Войвода" в Асеновград. Средствата, дрехите и лакомствата бяха събрани основно чрез благотворителния концерт, който младите хора организираха в навечерието на Рождествто Христово 2010 г. Децата получиха и 1000 лева, 20 броя футболни топки от бизнесмените Георги Найденов и Иван Петров от район "Тракия" . Тракийски младежи от организацията на ВМРО - НИЕ пък им подариха партриотични букварчета, множество тихи игри, знамена за всяка от групите в дома. 45-те малчугани бяха зарадвани и с две огромни торти, осигурени лично от кмета на район "Тракия" Гиньо Матев.

Председателят на Младежкия съвет на пловдивския район "Тракия" Радослав Стилиянав разказа на децата за благотворителния концерт и как са били събрани средствата за дарението. Кметът Гиньо Матев пък им разказа библейската случка за празника Богоявление, който е бил избран от Младежкия съвет за гостуване при децата в Асеновград. Събитието премина и с много съвместни игри на децата с доброволците на "Младежки съвет Тракия". Създадоха се много топли отношения, които двете страни си обещаха да продължат.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стреляха по градски автобус в Пловдив
Световноизвестна пловдивчанка направи голям жест
Най-вкусният фестивал в Пловдив се завръща
Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята...
Грозен скандал между ПП-ДБ и "Възраждане" на Главната, бивш облас...
Последна информация за тримата оцелели след джипа-ковчег от бул."...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).