Младеж нападна охранител - забранил му да разхожда куче в училищен двор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:07 / 02.10.2009
3035
Малко след 7 часа тази сутрин в двора на начално училище "Климент Охридски" в район "Южен" е станал инцидент с охранителя на "Общинска охрана", съобщи директорът Тодор Торлаков. 20-годишният Р. П. от Пловдив разхождал кучето си и поискал да влезе с него в двора на училището. След като постовият служител на "Общинска охрана" му направил забележка и не му позволил да разхожда кучето в двора, бил нападнат с юмруци от младежа.

След подаден сигнал, служителите на Първо РУ много бързо са заловили извършителя и срещу него в момента тече процедура по събиране на данни за извършено престъпление.

Охранителят е с инициали Л. Ч. и е на 58 години. В момента той се освидетелства в "Съдебна медицина". "Общинска охрана" ще заведе граждански иск срещу извършителя, категоричен е Торлаков. Пострадалият охранител ще получи обезщетение, тъй като сме застраховали служителите си за трудови злополуки, допълни още той. Възмутен съм от станалото, защото нашият охранител пази училище и се грижи за малолетни ученици. Вместо да му се оказва съдействие в грижата за децата, той получава юмруци, това е недопустимо, коментира инцидента Тодор Торлаков.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).