Млада жена на косъм от смъртта: Върнаха ме от отвъдното!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
12:16 / 01.08.2019
12957
"Целият живот няма да ми стигне, за да се отблагодаря на д-р Георги Крумов. Този човек ми помогна да родя дъщеря си Елиса, а наскоро ме върна от оня свят". Това заяви 32-годишната Вили Дичева.

Историята започва преди 3 години, когато известният гинеколог оперира от ендометриозна киста на яйчника младата жена. Когато Вили потърсила консултация с него, знаела, че е болна от рак. Търси го със страх и с надежда. Д-р Крумов поема случая, обяснява й, че диагнозата е неприятна, но в никакъв случай не е онкологична.

"Направи ми прекрасна операция, след която нямах никакви гинекологични проблеми, но и забременях, а през октомври родих момиченцето си. Нормалното протичане на моята бременност също е заслуга на д-р Крумов и на д-р Борислав Иванов от неговия екип, които следиха бременността ми и имат огромна роля за успешния изход на събитията", заяви пациентката.

Следващата й среща с медиците е по повод животозастрашаващо заболяване – инфекциозен процес с абсцес в малкия таз, който светкавично се разпространява към дебелите и тънките черва. Вили е приета веднага е оперирана от д-р Крумов и от д-р Иванов, но заради голямата всеобхватност на възпалителния процес се включва и хирургът д-р Грую Мишев.

"Сега на тях дължа живота си, имаше реална опасност инфекцията да се разрасне и да загина, те буквално ме върнаха от отвъдното", разказва задъхано младата жена.

"През тези 7 дни, в които лежах тук, екипите на двете отделение в пловдивската болница – по гинекология и по хирургия, положиха изключителни грижи за мен. Мога да кажа, че ме глезиха като малко дете. Така се убедих, че големите специалисти са и велики личности, които работят със сърцата си, отдадени са на професията. Те следват мисията си - да спасяват пациентите, да им даряват години живот и да им вдъхват увереност, дори когато болните са изгубили напълно надежда“, сподели Вили.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).