Млада дама остана без думи след това, което направи възлюбеният й в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:49 / 23.03.2017
13791
Млад мъж използва церемонията по тържественото връчване на дипломите на Филологическия факултет на Пловдивския университет, за да поиска ръката на любимата си. Едуард обмислял отдавна по какъв специален начин да предложи брак на Росица, докато не научил за дипломирането й и не осъзнал, че това е шансът му.

"Три дни преди дипломирането й си казаха, че това е моментът и че не трябва да го изпускам. Събрах кураж и се получи много добре. Тя не очакваше", разказва Еди.

За изненадата знаели само организаторите, които дори извикали Роси да се яви по-рано на сцената. Еди паднал на колене, за да поиска ръката на своята любима, която за радост на всички освен с диплома за бакалавър по английска филология си тръгнала от церемонията и с годежен пръстен.

"Той знаеше от самото начало, че когато и да ми предложи, отговорът ще е винаги "Да". Най-вълнуващото нещо бе неговият поглед. Никога няма забравя искрата в очите му и залата, в която всички станаха на крака и викаха", споделя щастливата абсолвентка.

Двамата са от Ямбол. Еди и Роси искат сватбата им да е догодина, но най-важното им решение е да останат в България и да търсят реализацията си тук.

Източник: БНТ


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...
Репортерка на bTV излезе да пазарува за Великден в Пловдив, показ...
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Ето на това се казва нахалство
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).