Мислят дирекция за червен доктор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:03 / 30.06.2010
3259
Коалиционните партньори от БСП натискат кмета Славчо Атанасов да се намери място за видния техен кадър доц. Георги Йорданов, доскорошен директор на МБАЛ "Пловдив", като шеф на нова общинска здравна дирекция, която ще се прави след отстраняването на заместник-кмета по социалната политика Красимир Ангелов.

Неслучайно доцентът не се яви на вчерашния конкурс за шефското място на ДКЦ 5, макар че беше подал документи. Според източници на Plovdiv24.bg това се е случило защото фаворитът на партийния шеф Илия Баташки бил д-р Пламен Фотев, който на практика беше единственият явил се на конкурса. Самият доцент Йорданов не бил възхитен от перспективата да стане общински чиновник, но трябвало да отстъпи пред партийните заръки, особено като се има предвид, че предстои приватизацията на ДКЦ-тата.

"Д-р Лилия Учкунова заяви, че няма да допусне това назначение, но ако политическият съвет на управляващата коалиция вземе това решение, тя ще трябва да отстъпи", коментира кметът пред журналисти.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).