Милена убита след брутален скандал и жестоки обиди?

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
10:10 / 08.06.2018
80990
Майката на убитата Милена не издържа и със сълзи на очи излезе от залата, където в момента тече видеозапис на следствения експеримент от нощта на тежкото криминално престъпление, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво стана ясно от въпросния експеримент, пресъздаден по думите на самия обвиняем:

Във фаталната вечер Илиян се прибрал около 22,30 часа. Милена лежала в спалнята, попитала го "Сега ли се прибираш?" и се обърнала на другата страна. Илиян отишъл до банята и след 7-8 минути се върнал, понечил да я прегърне, но момичето се отдръпнало и той си легнал. Задрямал, когато девойката станала и започнала да се облича за работа, говорейки му: "Боклук мръсен, прибра се и гледаш само да спиш. Ку*вар". Той отвърнал: "Майка ти мръсна, какво съм направил?". Милена пък отговорила: "Ти ще видиш, един ден ще останеш сам".

Тогава Илиян станал и се облякъл, отишъл в кухнята и изкарал ножа, оставил калъфа му на плота. Тръгнал след Милена, тя била вече на улицата, видял е на около 100 метра пред себе си. Настигнал я, обърнал я, били на една ръка разстояние лице в лице. Тя попитала: "Какво искаш, ще останеш сам!". Тогава Илиян вдигнал ръката напред, за да я сплаши. Ножът потънал целия в младата жена. Тя се свлякла на земята и Илиян, уплашен, избягал. Прибрал се отново, видял кръвта по ножа, измил я и легнал да спи.

След малко го събудили колегите на Милена. "Тогава осъзнах какво съм направил", казва Илиян. Излязъл отново, колегите й викнали: "Бързо, че лежи на улицата цялата в кръв". Той отвърнал: "Божичко!", отишъл до Милена, повдигнал й главата, но тя клюмнала. Отправил се към довра, взел одеяло, с което я завил. В това време на място вече била и баба му.

Илиян се прибрал отново, облякъл се, отишъл в кухнята, взел всичките си налични пари - 380 лева, с идеята, че ще се ходи в болница. Тръгнал по улицата към тялото. В този момент изпаднал в шок: "Мозъкът ми не искаше да приеме, че съм го направил", казва Илиян по време на експеримента.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (13)

Още по темата (57):
09.04.2021 4 години след убийството на Милена в Куртово Конаре има окончателна присъда за убиеца
02.11.2020 Не пуснаха журналисти на делото срещу убиеца на Милена Динова
29.06.2020 15 години затвор за убийството на Милена!
29.06.2020 Илиян Рангелов не е бил дрогиран при самопризнанията
12.03.2020 Доведоха Илиян Рангелов с маска в съда, делото пропадна
12.03.2020 Упоен ли е бил Илиян, преди да признае вина за убийството на Милена?
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).