Междусъседски войни за паркоместата пред блока

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
17:06 / 15.12.2010
13509
За все повече разпри и отмъщения заради това, че някой паркирал на нечие друго място пред блока, сигнализират читатели на Plovdiv24.bg.

След като само преди два съобщихме, че кола в "Тракия" осъмна със счупени стъкла и срязани гуми на паркинг пред блок, друг автомобил бе сполетян от същата участ. С камъни били изпочупени всички стъкла, без вътре да е пипнато нищо.

"Това е отмъщение от съсед, че сме спрели на неговото място, сякаш си го е купил", сигурен е потърпевшият, към когото преди са били отправяни словесни закани.

Други читатели пък гостували у родители, но явно заели "нечие" място и, тръгвайки си, се оказали блокирани - на 3 см била спряна "титулярната" кола, а за наказание и назидание била открадната и едната чистачка. Нямало как - при разминаването ударили страничното огледало на собственика, а той пък взел, че пуснал жалба как автомобилът му е ритан.

"Кога ще престане това "заплюване" на паркоместа без основание"? - пита следващ препатил.

Виж коментарите (80)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
Вижте как посрещнаха Митрофанова под Альоша в Пловдив
Бесни сте: Велико безхаберие и некомпетентност!
Дойде ред и на кино "Космос"
Идея: Тази сграда на Главната да стане обществена баня


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).