Междусъседски неволи в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
08:15 / 04.01.2015
8991
Проблем със съседи. За това сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте драга редакция! Пиша ви това писмо с надеждата, че евентуално може някой да ми помогне да реша, без да се стига до конфликти и междусъседски скандали, един битов проблем. 

Живея в монолитна кооперация, построена около 1980 г. на 4 етажа плюс още един етаж с тавански стаи. През лятото започнах да правя ремонт на таванското ми помещение, като съответно най-напред изолирах и ремонтирах покрива над него, който не е само моя собственост, а е собственост на всички живущи в кооперацията ни. 

Както е нормално и редно, боклука, който имах събран след ремонта, го събрахме и изхвърлихме в съответен контейнер за строителни отпадъци. Някои от моите съседи също започнаха да ремонтират покривните части на техните тавански стаи. 

Но за съжаление няколко от тях са оставили всички отпадъци в коридора на таванските стаи. След няколко разговора с тях кога възнамеряват да изхвърлят отпадъците си, за да имам достъп до таванската си стая, те ми отговориха, че: "На тях този боклук не им пречи. Ако на мен ми пречи, мога аз да си го изхвърля".

Обясних им, че не е редно да постъпват по този начин и че всички останали съседи са почистили боклука си след съответните ремонтни дейности.

Въпроса, който имам, е следният: Има ли и какъв е начинът, по който тези недобросъвестни съкооператори да почистят боклуците си? Благодаря, че отделихте време да прочетете писмото ми!

Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).