Мазилка падна върху жена в Стария град в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:36 / 19.03.2018
8259
Огромни парчета мазилка от стара къща в Стария град в Пловдив паднаха върху жена, минаваща по тротоара, съобщи Нова тв. Пострадалата работи в близкия хотел. Гипсовите отломки се стоварили върху нея, докато отивала да изхвърли боклука и трябвало да мине покрай опасната къща.

Сградата е частна собственост и от 7 години е необитаема. Полицията обезопаси района, а общината заяви, че ще глоби собствениците. Опасната постройка е на основната улица, по която минават всички туристи, посещаващи Стария град. Марияна Митева е преживяла шок и е вдигнала кръвно от случката.

Съсед сочи терасата, която е в лошо състояние и може да падне: "Да пази Господ, че е не станала и по-голяма беля, да удари някое дете, наблизо е детската градина и оттук минават всяка сутрин деца. Всеки момент може да падне цялата къща", разказва очевидецът Борис Христов.

"Огромен стрес, шок. Това изведнъж да ти падне, парче мазилка, то не знаеш какво всъщност пада, защото къщата е много зле. Вдигнах и кръвно, много е опасно", заявява пострадалата Марияна Митева.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).