Масово газене на пътните закони в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

Автор: Васил Динев
Коментари (17)
12:36 / 16.10.2018
15662
Буден пловдивчанин сигнализира Plovdiv24.bg за поголовно неспазване на правилата от страна на шофьорите в центъра на града. Ето за какво иде реч:

Здравейте, това е кръстовището на ул. "Иван Перпелиев" и ул. "Св. Гора", което наскоро претърпя ремонт и нова регулация на движението. Оттогава ул. "Иван Перпелиев" е еднопосочна в участъка от ул. "Св. Гора" до ул. "Георги Тертер". Също оттогава започна и поголовното неспазване на правилата от страна на шофьорите.

Изпращам ви кратко видео плюс снимки, за да видите за какви масови нарушения става въпрос. За 3 минути преброих около 20 нарушителя, представете си колко са за 1 ден. Надявам се чрез сигнала към вашата медия да бъдат предприети незабавни мерки от страна на отговорните институции, преди да е възникнал сериозен инцидент. Като възможен вариант за справяне с проблема предлагам да бъдат поставени гумени колчета по продължение на двойната разделителна линия, както и по края на маркираната с успоредни линии зона срещу т. нар хотел на "цар Киро", подобни на тези в подлеза под Централна поща. Благодаря.




Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).