Масови арести в Пловдив и региона!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:23 / 15.10.2019
38449
Осмина са били задържани при специализирана операция по линия на наркотици, проведена на територията на областната дирекция на МВР в Пловдив в края на миналата работна седмица. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР и добавиха:

"В Пловдив 26-годишна жена попаднала в ареста на Трето РУ, а мъже на 36 и 46 години били отведени в Пето РУ.  При полицейски проверки и тримата са засечени да носят пакетчета с марихуана и амфетамин. С постановление на Районна прокуратура - Пловдив 36-годишен жител на Куклен е приведен в ареста за срок до 72 часа, след като разследващи от Първо РУ иззели от дома му над 160 грама амфетамин и 4,5 грама суха зелена листна маса.

Определени количества от двете наркотични вещества и кокаин иззели колегите им от Хисаря при проверка на двама посетители, на 26 и 28 години, в местна къща за гости. Междувременно 72-часова мярка за неотклонение Районна прокуратура – Карлово  постановила за 31-годишен мъж от село Горни Домлян, съхранявал в имота си над 89 грама марихуана.

За притежание на пакетче с подобно съдържание и амфетамин в районното управление на подбалканския град пък попаднал 21-годишен младеж. По случаите са образувани седем бързи и досъдебно производство".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).