Масирано полицейско присъствие в Пловдив днес!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:27 / 21.09.2016
10851
ОД МВР Пловдив се включва в инициативата Европейски ден без загинали на пътя днес. Първи Европейски ден без загинали на пътя се провежда на територията на Европа на 21 септември. 

Инициативата е подкрепена от европейския комисар по транспорта Виолета Булц, Европейския съвет за безопасност на транспорта и службите на пътна полиция на 30-те страни-членки на TISPOL, националните правителства, общинските и местните власти, неправителствени организации. 

В 7.45 часа стартът на кампанията в Пловдив бе даден на пешеходна пътека на бул. "Шести септември", срещу ОУ "Петър Берон" от служители на сектор "Пътна полиция" и партньори от Областна администрация. 

В 14 часа на паркинг пред сградата на сектора на ул. "Напредък" е организирана съвместна среща с водачи на двуколесни моторни превозни средства, представители от Областна администрация и Асоциацията на пострадалите при катастрофи.

Предвиден е брифинг, на който да бъдат оповестени мерките за безопасност и статистиката на пътните произшествия за 2016 година с участието на мотопеди и мотоциклети. 

В рамките на инициативата през целия ден на различни точки в града пътни полицаи ще извършват превантивни проверки с акцент повишаване на вниманието и отговорността на всички участници в движението.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
Инструктор: Самонадеяността на младите водачи води до тежки ПТП-т...
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).