Мамят ли ни с цени в "Метро"?

Автор: Цвети Тончева
Коментари (4)
11:59 / 02.04.2022
10332
Читател на Plovdiv24.bg се възмути, че в "Метро" лъжат хората, като пишат едни цени, а на практика на касата ги таксуват с други, по-високи. Той съобщи, че отишъл там, взел си пакети с пилешки набор за супа.

“Гледаш на опаковката цената, а на касата разбираш, че тя е друга, завишена и несъответстваща. Не мисля, че такава верига за хранителни стоки трябва да се подиграва така с клиентите", пише нашият читател.

В действителност на ценовата табелка пишело, че въпросният набор струва 2.99 за кг. На етикета пък има цена 1.79 лв. за килограм. Но на касата се оказва, че цената е по-висока – 3.59 лв. за кг. Мъжът, естествено, отказва да купи пакета и излиза изключително обиден, че по този начин в реномирана верига се подиграват с хората. Касиерката дори му заявява, че като не му изнася може да се откаже.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).