"Малкият" февруари не спря Plovdiv24.bg за нов рекорд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:14 / 01.03.2012
1822
Въпреки, че месец февруари е по-малък като дни, това не попречи на Plovdiv24.bg да постави нов рекорд по посещаемост, превръщайки се в най-четената регионална медия изобщо.

През сайта ни през февруари са минали 274 488 души, което е ръст с малко над 10% спрямо януари, въпреки, че първият месец от годината има два дни повече. Освен това одиторската компания Nielsen включва в статистиката си само трафика от България, изключвайки този от чужбина. Ръст бележат и читателите от Пловдив. През февруари 140 372 човека от Пловдив са отворили сайта. Голяма част от останалите са пловдивчани, живеещи в София или читатели от региона (близките градове и села).

Продължават сериозен превес да имат жените. Пускайки статистиката на посещаемостта ни, ще започнем да ви запознаваме и с интересни детайли от демографския профил на аудиторията ни. Plovdiv24.bg е единствената пловдивска медия, която се одитира от амерканската компания Nielsen и може да предоставя детйлен профил на читателите си.

Днешният интересен факт е, че 58.5% от читателите на Plovdiv24.bg консумират бира.

Очаквайте още интересна информация през април.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).