Майка на 2 деца: Босът на една от най-мощните фирми в Пловдив и Източна Европа ме обиди много грозно!

Автор: Васил Динев
Коментари (67)
11:50 / 29.07.2017
98903
Пловдивчанката Илияна Пеева се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже една доста неприятна ситуация:

"Здравейте, казвам се Илияна Филипова Пеева и бих искала да споделя една интересна случка от ежедневието ми от 24.07.2017 към 18:00 часа. Първо да уточня, че живея в сградата на бул. "Дунав" 196А, където в съседство се строи сграда на г-н Илиян Филипов, собственик на фирма PIMK. Последните 3 дни достъпът до нашата сграда беше възпрепятстван, понеже се точеха подводните води от дадения обект в шахтата точно пред входа на нашата сграда 24 часа в денонощието, чийто тротоар е частна собственост, входът е единствен, прилагам снимки, за да се добие представа. 

Аз съм жена с 2 деца, едното от които на 1 годинка и се придвижвам с количка, сградата ни е нова и е пълна с майки с колички, ние трябваше да минем през перипетии, за да излезем или за да се приберем по домовете си. Също така, успявайки да прескочим тръбите и маркучите (извинявам се, че съм невежа с терминологията), трябваше да стъпваме в безумна кал и кочина, на никого не би му било приятно да се чувства така, но както и да е, има строеж, ще проявим разбиране. 

На 23.07.2017 към 10:00 сутринта лично попитах г-н Илиян Филипов колко време ще продължи това, понеже не ни е приятна ситуацията, той ми отговори, че на 24.07.2017 няма да ги има и пое ангажимент да почистят след това. Дотук всичко е супер ,докато на 24.07.2017 към 18:00 часа, понеже тръбите не бяха махнати все още, а по принцип строителната дейност трябва да е до 17:00, аз реших най-възпитано да попитам кога смята да ги махне. 

При което същият този господин започна да ми крещи пред още 10 човека негови работници и колеги, също така ме нарече "боклук" и "наглярка" и с много грозен език ме изгони. Това, че господинът има пари, не му дава правото да се държи така с хората, даже напротив - той трябва да е за пример, защото обществото следи неговия живот и ако той си позволява да се държи така с една непозната млада жена и майка, това ли е примерът, който всички трябва да следват? 

Аз съм възпитаничка на Английския университет "Гринуич", както съм и работила в Лондон по специалността си. Това го казвам с цел, че там се научих, че има закон и ред, и всеки трябва да го спазва, независимо от статуквото в обществото. Много мои приятели отказват да се върнат в България именно заради това, не че няма закони, а че не се спазват. Недопустимо е този господин да си позволява да се държи с хората по този грозен начин. 

В дадената ситуация аз запазих мълчание, защото ми е под нивото да крещя и да се разправям по такъв лично за мен селски начин. Не търся сензация, целта ми е да докажа на хората, че ако престанем да си затваряме очите, може и да има промяна. Ще подам жалбата от етажната собственост в общинския инспекторат за това, че се работи с машини, вдигащи много шум между 14:00 - 16:00 часа, както и за продължителното работно време до 21:00 часа на строежа. 

Онзи ден нямаше достъп с кола до нашата сграда +5 входа от бул "Дунав" 4 часа заради строежа и с това нямаме проблем, но е добре поне да бъдем предупреждавани, защото, както вече споделих, сме хора с деца, а те вървят с много багаж".

Plovdiv24.bg е готов да даде трибуна и на другата страна, ако естествено има такова желание от нейна страна!

Виж коментарите (67)

Още по темата (2):
31.07.2017 Босът на ПИМК обясни за строежа на бул. "Дунав", намекна за нечисти
интереси!
31.07.2017 Мощна пловдивска фирма с над 20-часов шумов терор, хората
безпомощни!
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).