МВР Пловдив изброи нарушенията на 24-годишната, която се изфука в нета с глупостта си!

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
15:11 / 31.03.2017
26917
В сектор "Пътна полиция" е издадено наказателно постановление на 24-годишна шофьорка, извършила серия от нарушения с автомобила си в Пловдив. Приключи проверката по повод разпространен в социалната мрежа видеоклип за опасно и демонстративно шофиране от млада жена на Асеновградско шосе в Пловдив. 

В сектор "Пътна полиция" са съставени два акта на 24-годишната водачка на лекия автомобил за установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за гражданската регистрация, след като не е била открита на декларирания от нея адрес. Днес на извършителката е връчено наказателно постановление с наложена глоба за движение с несъобразена скорост; преминаване на червен сигнал на светофарната уредба; неспазване на пътната маркировка, създавайки опасност за пътуващите в автомобила и останалите участници в движението; липса на контролен талон, който е бил отнет при допуснато пътнотранспортно произшествие. 

Полицията предупреждава, че ще бъдат безкомпромисни мерките спрямо подобни прояви, застрашаващи живота и здравето на всички участници в движението, като нарушителите ще бъдат строго санкционирани.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).