Любовници от ало мафията на Келеша под ключ в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:45 / 08.08.2016
8258
26-годишната Галя Паскалева и любовникът й Господин Господинов остават за постоянно в ареста, реши Пловдивският районен съд. Двамата роми, които са от клана на най-известния телефонен измамник у нас Димитър Серафимов-Келеша, са измъкнали 2000 лв. от 68-годишна от Пловдив. 

На 23 юни т.г. циганката се обадила на домашния й номер и се представила за племенницата й от Германия. Казала на "леля си", че изпраща по куриер на име Иван Иванов колет със спестяванията си - общо 32 000 евро. 

Мошеничката помолила жертвата да плати митническите такси по освобождаване на пратката. Минути по-късно слушалката грабнал Господин Господинов, който заявил, че е Иван Иванов.

Той поискал 3200 евро за доставка на въпросния колет. Тъй като пенсионерката разполагала само 2000 лв., великодушно се съгласил да го предаде и на тази сума. 

На адреса на пловдивчанката бил изпратен таксиметров шофьор от града, който се усъмнил, че има нещо нередно, и сигнализирал в полицията. В Районния съд под тепетата, където днес се разгледа мярката за неотклонение на Паскалева и Господинов, се разбра, че двамата са извършили престъплението в изпитателния срок на друга условна присъда за измама.


Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).