Лошо регулирано кръстовище трови нервите на пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:15 / 02.10.2014
5214
За проблем при регулирането на светофарните уредби на кръстовището между улица "Победа" и булевард "България" сигнализира читател на Plovdiv24.bg.

"Здравейте! Когато мостът на Панаира бе затворен заради изграждащото се кръгово до Водната палата, светофарите на кръстовището между ул. "Победа" и бул. "България" бяха регулирани по нов начин, за да се избегнат задръствания. Движещите се по "Победа" например трябва да изчакват доста време, за да направят ляв завой по "България", а освен това времетраенето на зеления сигнал за тази маневра е твърде кратко. 

Сега, когато мостът на Панаира вече е отворен, това се обезсмисля и създава излишни задръствания по "Победа", а същевременно зеленото по "България" свети твърде дълго, без да има кой знае колко голям поток от автомобили", пише на редакционната поща на сайта пловдивчанинът.

Репортер на сайта се свърза с общинското предприятие "Организация и контрол" на транспорта, откъдето заявиха, че вече са направили предложение до "Пътна полиция" за промяна на регулирането на светофарите на въпросното кръстовище, което трябва да стане факт през следващата седмица.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).