Lidl готви големи промени, затваря за малко един от магазините си в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:25 / 05.07.2018
19787
Lidl продължава серията от обновявания на магазините на веригата и през следващата седмица ще осигури повече удобства при пазаруване на клиентите в един от обектите си в Пловдив. Магазинът, който се намира на булевард "Освобождение" 43, ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда (10 и 11 юли), за да ги зарадва в четвъртък с по-ефективна подредба, повече простор и по-модерна визия. 

Основните акценти при реновирането на обектите са по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, както и използването на най-съвременна техника и оборудване. Едно от улесненията например е извеждането на традиционно силни стокови категории в предната част на магазина.

За по-лесното ориентиране в обекта ще допринася и внедряването на т.нар. концепция "магазин в магазина“, благодарение на която всички артикули от дадена продуктова група ще бъдат обособени на отделна площ по определен формат. По този начин клиентите имат възможността да пазаруват по-лесно и да не губят време в търсене на стоки, които често пазаруват едновременно - напр. козметика и перилни препарати, безалкохолни с алкохолни напитки и вино и други. Заедно с обновяването на магазините поетапно стартира и подмяна на осветлението с LED, което ще доведе до подобряване и на енергийната ефективност на обектите от веригата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).