Лидер на ГЕРБ и кмет от ВМРО прерязаха лентата на нова детска площадка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:01 / 02.11.2009
2624
Нова детска площадка в "Южен" откриха днес областният управител Иван Тотев и районният кмет Александър Колев. Новата площадка се намира на кръстовището на улиците "Перуника" и "Карлъка". Доскоро теренът е бил истинско бунище, изцяло погълнат от храсталаци. Хора от квартала са се обърнали към общинския съветник от ГЕРБ Надя Танева за помощ и работата започва.

Пързалката е изградена още преди изборите с дарения от симпатизанти. По детския кът предстои още много работа. Децата поискаха люлки и катерушки, както и мини футболно игрище. Големите обещаха, че ще направят и люлките, и игрището, и ограда.

Александър Колев обеща също така да изгради още много детски кътове в стопанисвания от него район "Южен".  Оставили настрана политическите противоречия в името на децата, областният управител от ГЕРБ и районният кмет от ВМРО прерязаха лентата на новата детска площадка. 

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).