Летни температури в Пловдив, от утре - захлаждане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:46 / 19.09.2016
2230
Днес над по-голямата част от страната облачността ще е значителна и на много места главно в Северна България и планинските райони ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Явленията ще продължат и през нощта срещу вторник. 

Вятърът ще е слаб до умерен, вечерта ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще започне да прониква хладен въздух. Максималните температури ще са предимно между 25° и 30°, в югоизточните райони, където ще има повече слънчеви часове - до 32°-33°. Атмосферното налягане още ще се понижава и ще е значително по-ниско от средното за септември.

Над планините облачността ще е по-често значителна, след обяд и вечерта - купесто-дъждовна. Тогава на много места ще има валежи и гръмотевична дейност. Ще духа умерен, по билата и върховете - до силен югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад. Дневните температури ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра - около 12°.

Над Черноморието повече слънчеви часове ще има над южните райони, докато на север облачността ще е значителна и на места там след обяд и вечерта ще превали и прегърми. 

Вятърът ще е слаб до умерен с променлива посока. Максималните температури ще са от 26° на север, до 32° на юг. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).