Леки жени, сутеньори, наркомани и цигани с ножове държат в страх пловдивчани

Автор: Васил Динев
Коментари (12)
17:00 / 16.12.2017
33403
Бесен пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg за съдействие: "Здравейте! Обръщам се към вашата редакция с молба да помогнете на всички нас, които живеем в съседство с изоставената сграда на бившия Ветеринарен институт на "Цариградско шосе". Въпросната сграда се е превърнала в свърталище на наркомани, клошари и проститутки. Ние, живеещите в съседните блокове, сигнализирахме за проблема в Общината, последва мълчание до момента, в който през лятото имаше случай на нападение на наш съсед. 

Човекът беше наръган от роми за дребни пари, за щастие оцеля, вследствие на което в двора на въпросната сграда влязоха багери и сринаха една малка постройка. Но след това стана още по-зле. Всички тези обитатели трайно се настаниха в същинската сграда на Ветеринарния институт. Постоянно под прозорците ни и входовете преминават проститутки, наркомани, сутеньори и това е 24 часа в денонощието. Всички сме в потрес!!! Незнаем към коя институция да се обърнем за да спре това. Страхуваме се както за децата си, така и за самите нас. Живеем постоянно в стрес да не бъдем нападнати, ограбени или намушкани за дребни пари, нужни на наркоманите.

Що за беззаконие? Моля ви, помогнете ни. От общината казват, че сградата е частна собственост. Но какъв е тоя собственик, щом имота му е разграден двор, център за проституция, наркомани, престъпност??? Моля ви, помогнете ни, вие знаете към кои институции да се обърнете. В момента ние сме затворници по желание в собствените си домове. От страх заради безхаберието на институциите". Очаквайте продължение по темата!

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).