Лекарски екип преживя истински ад в "Столипиново", едва се спаси!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:09 / 20.09.2018
25478
Към 14 часа вчера в Шесто РУ постъпило съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ в Пловдив за проявена агресия към техен екип. Според информацията линейка била изпратена на адрес на ул. "Шумен“ в "Столипиново“ за оказване на медицинска помощ на болна жена. Още с пристигането им лекарят и шофьорът били посрещнати с обиди и заплахи за убийство от 37-годишния съпруг.

Мъжът продължил със застрашителното си поведение към медиците и по време на прегледа, а при тръгването им нанесъл удар по специализирания автомобил. Реагиралите незабавно на сигнала униформени установили, че веднага след случилото се пловдивчанинът е напуснал дома си и в момента се укрива.

Допълнителна справка в полицейските регистри показала, че за подобно поведение спрямо служители на реда той има съставени два акта по Указа за борба с дребното хулиганство. Под наблюдението на районната прокуратура са предприети активни действия за издирване на извършителя. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 144, ал.3 от НК.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).