Късмет, кмете, в Лас Вегас. Работата е в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:43 / 13.05.2022
6864
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е в Лас Вегас, където ще гледа най-голямото за Северна Америка изложение за рециклиране на отпадъци, строителство на сметища и управление на медицински отпадъци. Той е там по покана американското посолство у нас, но сам си плащал масрафа, уточниха от кабинета му. И други общинари имало с него, които също си плащат от джоба. Щяло да има и семинари за установяване на контакти.

От общината държат на уточнението за плащането, за да не си помислят хората, че весела компания, начело с кмета, е в меката на хазарта, за да поиграе на рулетка с общински пари.

И в Европа има какво да се види по въпроса с отпадъците, но друго си е Лас Вегас. От общината беше коректно да съобщят, че кметът е поканен на екскурзия, която си плаща. Нищо лошо няма господин Димитров да се поразходи, а и да поиграе – платил си е кефа.

Лощо е, ако се върне и започне да разправя, че страшни контакти са им влезли в тефтерите и Пловдив ще е първият в страната, който ще прави сметища и рециклира  отпадъци по американски тертип. Това с една екскурзия не става и напъването ще бъде напълно излишно. По-добре ще е общинарите да се молят за късмет, за да не загубят много пари, ако все пак се изкушат да заложат на любимите си числа.

Вместо възможните приказки за американски иновации в Пловдив, кметът трябва да се съсредочи върху по-реални неща около себе си, които чакат бързи решения. Защото хората питат това в коритото на Марица река ли е и откъде си проправя път водата, след като се виждат само дървета.  Питат и за уличните дупки, а е прекрасно време за ремонти, ако някой иска да ги прави. Питат, а и вече често протестират против застрояването на зелени площи и междублокови пространства.

Очакваме да видим един зареден с емоцията на Вегас кмет, който е решил да ни покаже, че Марица тече и през Пловдив.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).