Курс за бъдещи родители ще се проведе на 4 юни в МБАЛ "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:21 / 26.05.2016
1981
На 4 юни (събота) от 10:30 часа ще се проведе поредният курс за родителски умения, организиран от Център за обществена подкрепа "За деца и родители" към фондация "За нашите деца" и МБАЛ "Пловдив".

Курсът се провежда напълно безплатно в заседателната зала на МБАЛ на етаж 1, като за участие е необходимо единствено предварително записване. 

Той е насочен към бъдещите майки и татковци, на които предстои най-голямото и важно предизвикателство - срещата с новороденото.

Курсът "Първи грижи за новороденото" ще бъде воден от неонатолога д-р Диана Аргирова, която ще сподели с бъдещите родители как най-пълноценно да хранят и къпят своето бебе, как да се грижат за неговата кожа и как да правят всичко нужно, така че цялото семейство да е щастливо заедно. 

Всеки присъстващ бъдещ родители ще получи от фондация "За нашите деца" полезни брошури, от които да се информира допълнително как да бъде уверен и грижовен и да прави нужното за пълноценното развитие на своето дете.

Всеки желаещ да се запише на курса може да го направи на телефон 032 943 444 или на 0885 764 366, а лицето за контакти е Светла Иванова - социален работник "Превенция на изоставянето" към Център за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За нашите деца" в Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
Инструктор: Самонадеяността на младите водачи води до тежки ПТП-т...
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).