Куриер в Пловдив: Идете си я вземете от Раковски или ще чакате друг ден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:47 / 23.01.2024
17076
Гневен читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да разкаже за изключително непрофесионално отношение от страна на служител в един от офисите на фирма за куриерски услуги в Пловдив. По думите на нашия читател, въпреки че грешката е на фирмата, като е объркано мястото на получаване и той се е опитал дори да плати, за да си получи пратката навреме, са му казали или да отиде до град Раковски, или да му бъде доставена в друг ден. 

Ето подробният му разказ: 

Уважаема медия,

преди няколко дни направих поръчка с доставка, насрочена за днес (23.01.2024 година) и дори одобрих платено известие посредством смс, освен имейл. Съответно получавам сутринта имейл, че пратката ми е доставена! Получавам също така смс - да отида до указания офис на Еконт зад МОЛ "Марково Тепе" за получаване. Посрещат ме с яснота, че пратката ми е погрешно пратена в Раковски!?! Оставените ми опции са - получаване за друг ден или да ходя до Раковски да си я вземам... Няма опция да си платя за тяхната грешка дори да ми я доставят днес!

Не за първи път има проблеми с доставки и се случва все по-често в последно време, което при посоченото по-горе отношение прави услугата абсолютно ненадеждна. Не е въпрос за парите - предложих да си платя за доставка по-късно, но корпоративното отношение и държание не допуска подобна възможност. Ако искаме важните ни доставки да пристигат в уречените дни и състояние, явно трябва сами да си ги вземаме.

Споделям гореописаното с надеждата по-малко хора да бъдат правени на маймуни от "Еконт" по подобен начин.

С уважение

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).