"Купи й цветя" и цената на малките жестове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:50 / 23.02.2019
4774
"Купи й цветя" предизвика доста коментари, но и интерес. Табела с този надпис има във Велинград, Пазарджик, София. Предстои да се появи и в други градове на страната, но какво се крие зад надписа Plovdiv24.bg попита авторите на инициативата.

Идеята е на двама пазарджиклии - Георги Попов и Георги Петров, които са приятели от детството. Видели в руски сайт подобни знаци, един дори е монтиран в Санкт Петербург.

"Идеята ни хареса, но ние искаме да сложим във всеки голям град в България", отбеляза Георги Попов и допълни, че слагането на знаците не е свързанс със "Свети Валентин". "Просто искаме да напомним на мъжката част да оценяват жените си. Да правят малки и мили жестове, защото те са най-истинските и означават много", казва още един от инициаторите.

Младите мъже избрали за първата си табела Велинград, защото е СПА столицата на Балканите и постоянно има много туристи. Те са от Пазарджик, така че там също е поставен знак, ден преди Свети Валентин такъв е монтиран и в столицата. Предстои да се поставят и в Стара Загора, Бургас и Варна.

Изработката на знаците е дело на Георги Петров. Направени са 5 знака, като предстои да се направят и още.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).