"Кулбокс" направи демонстрация на високоскоростен интернет за своите клиенти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:33 / 23.03.2017
5825
Вчера високотехнологичната компания "Кулбокс" проведе специален информационен ден, в който демонстрира постиженията си за предоставяне на свръхвисокоскоростен интернет за своите клиенти. Представителите на компанията показаха ползите от тази услуга и подчертаха, че скоростта на връзката ще става все по-важна в ежедневието на хората.

От гигабитовата услуга вече се възползват много пловдивчани, а тя се предоставя благодарение на спечелен и успешно изпълнен от "Кулбокс" проект за закупуване на 4 мултикомпонентни комплекта. Те формират цялостно решение за потребителите, което гарантира предоставянето на пълноценен високоскоростен интернет. Характеристиките му са впечатляващи - българската и международната скорост за сваляне е до 1 Gbps, българската за качване е също до 1 Gbps, а международната за качване до 100 Mbps.

По време на информационния ден бяха дискутирани и още много предимства на високата скорост - възможност да се ползват повече устройства едновременно, сваляне на HD филми за секунди, стрийминг на 4К видеa и гейминг в реално време без прекъсване и закъснение и други.

Предлагането на пълноценен гигабитов интернет е в резултат от успешното изпълнение на договор за безвъзмездна финансова помощ между Кулбокс АД и Министерството на икономиката. Проектът "Подобряване на производствения капацитет в МСП" се финансира по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 (ОПИК). 

Общата стойност на изразходваните средства за реализирането на проекта е 1 678 000.00 лв., от които 848 933.76 лв. европейско, 149 811.84 лв. национално и 679 254.40 собствено съфинансиране, а предназначението на финансовата помощ е набавянето на специализирано високотехнологично оборудване.

Постигнатите резултати от стартирането на услугата са повишаване на конкурентоспособността чрез предлагането на иновативна услуга на достъпна цена; навременно адаптиране на компанията към динамично променящите се клиентски изисквания и тенденции в световен мащаб; задоволяване на нарастващото търсене на услуги с подобни параметри и повишаване удовлетвореността на клиентите. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).