Кучетата си лаят, керванът си върви!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26 / 22.10.2022
5592
Здравейте! Този път ще бъда кратка! Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. Ето какъв е поводът жената да се свърже с редакцията ни:

След мое писмо до вас, след дълги разговори с кмета на с. Ягодово, зам.-кмета Тодор Чонов, е, не пряко с него, а със секретарката му, с ръководител на градски транспорт за Пловдив, след като и пред вас бяха обещали, че от септември ще тръгне втора кола, която ще припомня не върви от юни 2021, познайте, нищо не не е променило, само ние пътниците продължаваме да страдаме от дълги престои по спирките!

Това само затвърждава усещането за правотата на поговорката "Кучетата си лаят, керванът си върви!". Хората си получават заплати, субсидии, бонуси от нашия джоб и... чакат следващите избори и държавни назначения, за да вземат пари за нищоправене!!! Дори шофьорите в автобус 22 си коментират, че от Ягодово имало най-много оплаквания, но какво от това? Приятен ден!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).