Кръгла маса на тема "Визия за младежта - да гледаме в една посока"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:50 / 21.03.2016
1909
Екипът по проект BG06 - 103 "Изграждане на младежки център в град Пловдив", Договор за изпълнение на проект № Д03-9/28.01.2014 по Компонент 1 "Грижа за младежи в риск" на програма "Деца и младежи в риск", финансирана чрез Финансовия Механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 - 2014, организира днес от 10:00 часа в Младежки център Пловдив, Кръгла маса на тема: "Визия за младежта - да гледаме в една посока".

Целта на тази среща е подобряване на комуникацията и сътрудничеството между младежките организации и местната власт. Изграждане на основи за качествен диалог между двете страни с оптимален ефект. Да бъде чут гласът на младите хора в лицето на младежките организации, учениците и студентите, като се даде възможност те да изкажат своите приоритети за работа в областта на младежките политики.

Поканени са представители на младежки организации, младежи и ученици, представители на местната власт и институциите,представители на библиотеки и читалища и др. Официални гости на събитието ще бъдат: Георги Титюков - зам.- кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика" и Елизабет Хауг - партньор по проекта от Норвежкия изследователски институт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).