Костадин Димитров отличи победителя в кампанията "Регистрирай куче и спечели награда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:51 / 27.08.2021
2157
Най-младият пловдивски район излъчи още един победител в кампанията на Община Пловдив "Регистрирай куче и спечели награда“.

Кметът на "Тракия“ Костадин Димитров връчи днес подаръци за домашния любимец на Антоанета Лозанова – Бети. Електронната система за административна регистрация на домашните кучета, отглеждани в града, генерира под № 10200 индивидуалната картотека на йоркширския териер Бети.

Съгласно утвърдените условия на инициативата, собственикът Антоанета Лозанова получи комплект предметни награди, предназначени за нейниядомашен любимец.

Кампанията "Регистрирай куче и спечели награда“ е насочена към собствениците, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на инициативата е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).