Костадин Димитров: Тротоарите пред бл.8 и 8А в "Тракия" са готови

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:45 / 31.05.2016
2666
Завършени са тротоарите пред блок 8 и блок 8А в "Тракия" - за това съобщиха от местната администрация. Тротоарните настилки и тази година в района се изграждат посредством бетон. 

"Методът се използва много в чужбина и ни позволява да изградим гладки тротоари, да направим двойно повече настилка и да се съобразим с желанията на гражданите. 

Интересно е как различно ни посрещат хората преди да благоустроим пред входовете им и след като вече всичко е готово. Направените срещи с живущите наистина дава резултат и всичко направено е съобразено с техните желания", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров

Предстоят срещи с жителите на блок 9 за уточняване на инфраструктурните подобрения. След изграждането на тротоара, ще започне строителството на паркоместа по продължението на бул. "Съединение", уточняват от кметството в "Тракия".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).