Костадин Димитров: Две ясни стъпки за подобряване на градския транспорт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:06 / 18.10.2023
6015
За подобряване качеството на градския транспорт в Пловдив има нужда от две ясни стъпки - контрол на частния градски транспорт и развитие на общинско предприятие с екологични автобуси. Това заяви в предаването "Референдум" по БНТ снощи кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров.

Според него е необходимо да се упражнява стриктен контрол по изпълнението на договорите, да се премине към зимно разписание, което ще увеличи броя на автобусите в Пловдив, да има градски транспорт във вечерните часове и добро обслужване на гражданите.

"Проблемите в Пловдив трябва да имат адекватни решения и това може да стане само с откровен диалог и познаване на детайлите. С екипа ми 12 години в "Тракия" създавахме добри практики. На спирките в района монтирахме видеонаблюдение, което е превантивна мярка срещу вандализма и постоянното чупене на съоръженията", категоричен е Костадин Димитров.

Именно, изхождайки от опита, в Програмата за управление на ГЕРБ ясно е записан като приоритет подобряване на състоянието на заслоните на спирките на градския транспорт и изграждане на камери за сигурност към тях.

Друга важна стъпка, записана в документа, е промяна на транспортната схема и обследване на възможностите за зелен релсов транспорт в града.

"Пловдивчани трябва да се гордеят със своя кмет, а това става след навременни и адекватни решения", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров, който е с № 7 в бюлетината на изборите за 29 октомври.

Виж коментарите (2)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).