Кошмарът с мръсотията на Пловдив продължава. Камарите боклук по-високи от контейнерите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:09 / 23.12.2023
3088
Пловдив продължава да е мръсен, боклукът около контейнерите са по-големи от самите тях. Пловдивчани продължават да се жалват в социалните мрежи, видя Plovdiv24.bg. Едно от местата, за които хората пишат е на Събота пазара в район "Южен". Дано все пак се вземе решение и община Пловдив се спшрави с този наболял и до болка познат проблем.

Във фейбсук групата "Забелязано в Кючука" е публикувана снимка от възмутена жена и определено има причина да е така:

"Положението на Събота пазара от ден на ден става все по-зле! Казаните се събират всеки ден, но от пазара не спират да трупат извън тях какво ли не. При вятър пред блок 1501 положението е като на сметище."

"Тук няма вина "Чистота", казаните празни. Така е, когато има не добросъвестни граждани. По селата такали изхвърлят боклуците.", пише пловдивчанин.

"Именно, аз не виня "Чистота". По-скоро тук по групите се следи от управата, та целта е да достигне до тях и до концесионера, за да вземат мерки!", споделя гражданин.

"Явно трябва специален режим около такива места - да се извозва поне два пъти на ден и по-обемисти контейнери. Просто да се прецени и измисли метод, който работи.", предлага друг.

Ети и още комнтари:

"Глоби или такси за концесионера . Да си обособи място за изхвърлянето на обемистите боклуци . Хората в района не са длъжни да заобикалят тези купчини всекидневно . А като го глобят няколко пъти него, той да намери начин да реши този проблем."

"Същото и по другите контейнери в близост до пазара. Контейнерите преливат. Не се събира редовно боклука и се трупа с дни." 

"Свинщина, всеки ден я виждам! Явно са нужни още контейнери. Сега е студено , но през лятото тази смрад ще бъде нетърпима."

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...
Излязоха данни за заплатите в Пловдив и областта
Вандали са опетнили красивите мозайки пред ДКЦ-V в "Тракия"
Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възс...
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).