Кошмар за шофьорите в Пловдив: Отново разрязаха асфалта на "Цар Борис III Обединител"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:10 / 25.07.2023
5192
Асфалтът на булевард "Цар Борис III Обединител" отново е разрязан, разбра Plovdiv24.bg. В социалните мрежи е публикувана снимка, от която е видно, че настилка липсва точно до Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

"Минавайте много внимателно през "Цар Борис Трети Обединител" в лява лента пред автобусната спирка пред Ректората на ПУ, тъй като има изрязан участък от асфалта и са сложили един малък конус и едва се вижда. Не ми се мисли, като се стъмни, какво може да се случи. Потресаващо прости са тези, които са направили това на централен път с такова интензивно движение.", написа мъжът, който алармира за проблема.

На това място редовно стават ВиК аварии, за които Plovdiv24.bg информира.

"Това е престъпление от страна на общината.......от 1 седмица седи така и кой знае още колко време ще им отнеме. А тоя конус в неделя като се изпуках в нея, го нямаше. Сигурно му е бил почивен ден.", споделя пловдивчанин.

"Там поне има конус, на Пещерско, изрязаха, хвърлиха две лопати чакъл и го зарязаха така! Ни конус, ни знак, нито нищо. Оправяй се!", казва друг.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в известен ресторант в северната част на Пловдив
Криминални клиенти пребиха таксиметров шофьор в Пловдив
Една от най-неприятните павирани улици в Пловдив отива в историят...
Змия е забелязана до детска градина в Пловдив
Кметът каза в прав текст кога затварят Бетонния мост
Официално откриха най-новата улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).