Колаксъзов отправи нота към Тотю Младенов за забавени плащания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51 / 30.11.2009
1631
Нито лев не е получила фирмата, осъществила доставката и монтажа на двата доболнични асансьора в Онкологичния диспансер по програмата "Красива България", а работата й вече била на финал, съобщи заместник-кметът Ганчо Колаксъзов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Общината добросъвестно много отдавна била внесла по сметката своята част от финансирането в размер на близо 110 хиляди лева, което е 71% от цялата сума, но държавата бавела плащанията на коректните изпълнители. Аналогични били примерите със спортната зала в училище "Яне Сандански" и реконструкция в дом "Мария Луиза". Колаксъзов заподозря, че правителството върти парите на общините по "Красива България" за други цели. 

Заместник-кметът е изпратил официално писмо до министъра на труда Тотю Младенов с копие до областния управител Иван Тотев, с което настоява час по-скоро да бъдат преведени дължимите средства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив
Снимка от Пловдив стана повод за оживена дискусия
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).