Кофи за боклук по оживен пловдивски булевард създават неудобства за шофьорите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:27 / 29.11.2014
3970
Кофите за боклук по бул. "Никола Вапцаров" превръщат булеварда в еднолентова улица. За това сигнализира бдителен пловдивчанин с писмо до Plovdiv24.bg:

Кофите по бул. "Никола Вапцаров" стоят направо на асфалта и на места превръщат булеварда в еднолентова улица. Това в комбинация с липсата на зелена вълна целодневно затруднява трафика. А в пиковете часове става ужасно. По бул. "Никола Вапцаров" се движат множество автобуси и маршрутки, постоянно трябва да гледаш да не забършеш или да не ти забършат някое странично огледало. Защо общината не вгради легла за казаните в тротоарите си остава мистерия вече повече от 20 години? Снимките са направени в Пловдив на бул. "Никола Вапцаров" 136.

Репортер на сайта се свърза с шефа на "Чистота" Иван Стоянов. Той заяви, че е запознат с проблема и че са предприети мерки той да бъде решен.

"Да, има места в Пловдив, на които кофите са поставени върху самото пътно платно просто защото няма къде другаде да се сложат. Те са с колелца отдолу и не е добра идея да са в зелените площи или върху тротоарите, защото така се затруднява вдигането им. Затова сме заявили желанието си при реконструкцията на пътните настилки да се предвиждат и джобове, които да поемат контейнерите", обясни Стоянов.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).