Кметът не се притеснява от нова конфигурация в Общинския съвет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 21.08.2008
2913
Нямам никакви притеснения от евентуалната поява на нова конфигурация в местния парламент, тъй като бих работил достатъчно гъвкаво и с различно от настоящото мнозинство. Това се казва в официално изявление на кмета Славчо Атанасов, тиражирано днес, след като практически всички партии в местния парламент скочиха срещу общинската администрация и ВМРО заради издънката с "Ритон". Аз съм кмет на всички пловдивчани и никога не ме е интересувала тяхната партийна принадлежност, декларира още градоначалникът в изявлението си. В него няма и дума за отправените днес конкретни обвинения за некадърност и некомпетентност към общинската администрация. Проблемите на града нямат цвят и не се нуждаят от политическа декларативност, обяснява кметът по повод обединилите се срещу администрацията партии. Въпреки това кметът твърди, че управляващата коалиция не трябва да се разпада.

Всички въпроси на коалиционната политика е редно да бъдат отнесени към ръководството на ВМРО, аз не мога да отговарям на тях, казва още кметът, въпреки че днес досегашните му коалиционни партньори не говориха за политика, а за конкретни издънки на администрацията.

Истина е, че зададох на служителите в общината доста сериозно темпо и както се вижда не всички издържат на него. Някои напуснаха, по отношение на други върви прокурорско разследване, трети се наложи да уволня. Аз също не съм удовлетворен от работата на администрацията и мисля, че имаме още за какво да работим, за да можем достойно да служим на пловдивчани, завършва писмото на кмета.

Виж коментарите (0)

Още по темата (102):
23.10.2014 Окончателно ликвидират "Ритон"
29.05.2014 Удължиха срока за ликвидация на две дружества
27.03.2014 Окончателно ликвидират "Ритон" ЕАД до 30 юни
19.09.2013 Увеличиха на близо 500 000 лв. началната цена на "Веселото село"
07.12.2012 Общината спечели делото за собствеността на "Ловен парк"
24.10.2012 Продават бившия ресторант "Бялата воденица" на търг
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).