Кметът на "Тракия" се разгневи заради проститутките: Ще се погрижа за това!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:30 / 21.04.2021
12304
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да припомни какво продължава да се случва на общински паркинг в "Тракия", за който проблем беше се обърнала към медията ни и преди време. Тя ни написа: 

"В края на 2018-та година изпратих до Вас сигнал, че големият общински паркинг в район "Тракия", Скобелева майка - около блок 292 и 282 се е превърнал в работно място на проститутки и предпочитано място на наркоманчета за поредната доза. 

За мое разочарование, проблемът си остана неразрешен, бих казала, че дори стана по-сериозен, защото мястото стана още по-популярно сред контингента труженички на най-древната професия и наркозависими. Интензивността на "посетителите" около дърветата в края на паркинга се увеличи многократно както денем, така и по тъмно. Паркингът продължава да бъде осеян с използвани мокри кърпички. Преди две седмици доброволци от квартала събраха няколко чувала такива боклуци, но ефектът не беше траен - вече отново се белеят кърпички на предпочитаните за "усамотяване" места. През 2018 г. си нямахме Covid-19, сега считам, че трябва наистина и спешно да се обърне внимание на този мръсен проблем.

Аз и съседите ми многократно сме сигнализирали за този проблем на 112 и на дежурния на 5-то РУ на МВР в район "Тракия". Сигурна съм, че органите на реда имат доста по-приоритетна работа и не е редно да бъдат в ролята на пъдари. Но все пак, теренът (общински паркинг) по принцип има осветление, което не работи. Сигурно не е невъзможно и безобразно скъпо да се постави видеонаблюдение в района, както в парк "Лаута". Защо да не се облагороди със зеленина, да се поставят пейки и да стане място за почивка, разходка и спорт, вместо да е свърталище на проститутки?

Уважаеми господа, чудя се, защо за толкова много години не успяхме да се справим с проституиращите циганки по Цариградско шосе, кръговото кръстовище на Скобелева майка и "Ягодовско шосе"? Работи ли се изобщо по този проблем?".

По този повод кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, обясни пред репортер на медията ни, че няма да остави нещата така и ще направи необходимото, за да спре това безумие. 

"Заградихме им Ботаническата и дойдоха тук. Ще се погрижа за този проблем и няма да оставя това безумие да продължи", заяви Димитров.

Очаквайте по-късно днес и становището на ОД МВР Пловдив!

Виж коментарите (4)

Още по темата (10):
22.04.2021 Полицията обясни за "каките" на "Скобелева майка"
21.04.2021 Кметът на "Тракия" предприе мерки: Ограничават достъпа до общинския паркинг в "Скобелева майка"
16.12.2018 Пловдивчанка: Паркинг побеля от кърпички, с които труженички се позабърсват след "услугите"
28.09.2015 Затваря ли си очите полицията за проститутките край "Скобелева майка"?
11.04.2015 На всеки 20 метра - проститутки на "Скобелева майка"
31.03.2015 "Скобелева майка": Горе - пожари, долу - проститутки!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).