Кметът на "Тракия" : Удовлетворяването на желанията прави магията между граждани и администрация!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (10)
08:30 / 26.12.2019
4575
"Когато кметът дойде и пита жителите как искат да изглежда тяхното предблоково пространство и когато удовлетвори техните желания, тогава се получава добрия диалог и  магията между граждани и администрация" това каза кметът на "Тракия" Костадин Димитров в празнично интервю за Plovdiv24.bg. С ежедневно внимание и комуникация с жителите на района, той спечели тяхното доверие на изборите на трети пореден път.

Костадин Димитров е решил да направи още един парк за местните, а именно "Хан Крум", след като парк "2019" в ЖК "Тракия" се превърна в център на квартала.

"Имам доброто желание да направим и една добра поддръжка на уличното пространство в квартала. Опитваме се по няколко различни начина да подобряваме инфраструктурата и съм сигурен, че ще намерим и добър диалог с Община Пловдив, за да можем да имаме една безпроблемна зима" заяви още кметът. За него е важно, гражданите, които ползват автомобили да нямат оплаквания. Той ще се заеме и с преасфалтирането на няколко участъка.

"Трябва да продължим развитието на "Лаута“ с малки интересни неща. Да има места било културни, било спортни места, където хората да прекарват свободното си време“ каза кметът на "Тракия“.

Ще има ли тренировъчна база ба "Локомотив" в района, ще има ли многоетажен паркинг, какво са най-неотложните проекти за "Тракия" през 2020 година, може да разберете като чуете цялото интервю с Костадин Димитров.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).