Кметът на "Източен": Местим чешмичката в парк "Каменица"

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
08:35 / 13.07.2020
4067
На редакционната поща на Plovdiv24.bg пристигна следният читателски сигнал:

"Здравейте. Изпращам ви снимков материал, за да се даде гласност на проблем и чрез вашата медия управляващите на град Пловдив да се запознаят със следната ситуация. След ремонтни дейности по тръбопровода на 06.07.2020 г. в парк "Каменица", недалеч от центъра на града, гледката е страшна.

Разкопани зелени площи, разкопана детска площадка, спукани ВиК тръби и съответно всичко е оставено на произвола. Част от служителите от "Паркове и градини" се опитаха да обезопасят като оградиха с кошовете за боклук и червено-бяла лента. Но това достатъчно ли е? Кой ще поеме отговорността и кой трябва да довърши започнатите ремонтни дейности?"

Потърсихме за коментар кмета на район "Източен" Иван Стоянов, който отговори:

"Не е правен ремонт на тръбопровода, а се наложи да преместим чешмичката. Днес работници изляха бетонов фундамент на новото място. Чакаме да стегне и утре ще довършат работата. Паркът ще се възстанови напълно. 

Чешмичката ще бъде на около 20 метра встрани. Сега е много близо до люлките, децата постоянно я запушват с пясък или пък пълнят балони с вода и противоударната настилка непрекъснато е мокра. След като я преместим, няма да има такъв проблем. Използвам случая да отправя апел към родителите да наблюдават децата си и да не им позволяват да сипват пясък в чешмичката".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).