Кметът: Не съм изненадан от решението на областния за заема

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:55 / 08.03.2011
2250
Във връзка с оспорването от областния управител на Пловдив пред Административния съд на решението на Общински съвет за изтегляне на облигационен заем, кметът на Пловдив Славчо Атанасов коментира следното:

"Не съм изненадан от решението на областния за заема. Очаквах, че така ще стане, защото поведението му отдавна е напълно предсказуемо. Все пак той има право да вкара решението на Общинския съвет в съда и се възползва от него.

Според мен обаче, това не носи нищо добро за Пловдив, защото градът има нужда от ясли и градини за децата ни, както и от останалите спортни и инфраструктурни обекти като преасфалтиране на основните булеварди, за каквото са предвидени парите от този заем. Мотивите за пращането му в съда са твърде формални и несъстоятелни. Като кмет съм категоричен, че пловдивчани заслужават тези социални и спортни обекти, най-малкото, за да се развива градът в кризата."

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата се самосезира след отровените кучета в Пловдив
Крайният резултат от изборите в Пловдив е ясен
Вижте резултатите при 99.63% обработени протоколи в Пловдив облас...
Осъдиха 21-годишен младеж, фучал със 127 км/ч в Пловдив и заснел ...
ГЕРБ-СДС запазва лидерството в Пловдив, изненада в първата петица...
Сигнал от "Тракия": Ще плъзнат болести, ако не започне масово пръ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).