Клиентка закупи черен свински дроб, отврати се

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
09:13 / 15.02.2022
10197
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да разкаже през какво е преминала след покупка от магазин:

"В неделя закупих черен свински дроб от "Лекси" Пловдив в "Кършияка". В замяна получих развалена, миришеща храна и излизащо нещо от нея, което не мога да определя.

Това се случва и по другите вериги магазини ''Билла" и "Кауфланд". На които промоциите им вървят постоянно и твърдят, че всичко е прясно и се проверява и дори имат сертификати за най-добро качество и цена.

Оставям на вас да прецените дали това е така. Надявам се благодарение на вас всички потребители да разберат какво получават за парите и здравето си. Обърнах се и към инспекцията по храните във Пловдив, но не получих никакво внимание от тяхна страна, затова се обръщам към вас".

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с управителката на магазина. Жената обясни, че самият дроб е бил "болен" и че от тего излизала гной. Парите на клиентката са върнати, останалото месо е било проверено и подобен проблем не е открит.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).