Клиент на "Кауфланд" изуми с купените количества, натовари ги на няколко колички

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
18:24 / 13.11.2022
109476
Търгашите в атака или как обикновения потребител остава ощетен - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до медията ни. Публикуваме го без редакторска намеса с уточнението, че потърсихме и веригата, откъдето обаче вече четвърти ден нямаме отговор:

"Здравейте,

Бих желал да споделя разочарованието си от бездействието на служителите в "Кауфланд" и явното им спомагане при пазаруване в едрови количества в магазина.

За пореден път ставам свидетел как биват закупувани артикули в огромни количества от едно лице и те не биват възпрепятствани, въпреки че е упоменато в каталозите на веригата, че промо артикулите се предлагат в "нормални за едно домакинство количества", а видно от снимките това няма нищо общо.

Обижда ме фактът, че никой не ограничава търгашите, а дори биват подпомогнати от персонала, като за тях се отваря отделна каса, от което е ясно, че са част от това и може би и им се заплаща от търговците да биват пропускани без ограничения?

В крайна сметка от това губи единствено крайният редовен потребител, който иска да си купи няколко бройки за своето домакинство, а не да зарежда магазин... Конкретната случка е от 04.11. 14.30 ч. в "Кауфланд" ул. "Брезовско шосе" в Пловдив.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).